Nyårs outfit?

Fick hem den här klänningen i brevlådan för några dagar, och jag undrar om jag ändå inte ska bära den på nyår. Har inte hittat något annat läckert. Dock är den jäkligt kort, är knappt så att den täcker rumpan så jag måste leta reda på en tajt svart kjol som jag kan ha under som en liten förlängning.
Vad tror ni?

Julafton

Några bilder från Julafton

Underbara snö

Oj vad det har snöat i natt, helt underbart.
Nu kan man väll vara rätt säker på att vi får en vit jul?
-7cm, sakta men säkert minskar det. Jag är så glad! :)

Mindre än en vecka kvar

Kan ni förstå hur nära julen vi är nu?
Jag tycker det känns jätte mysigt, är nästan klar med alla julklappar också . Ska bara baka lite jul godis som jag ska ge bort till Mormor och Morfar. Började handla mina paket redan i november och det var nog ett smart drag, man slipper stressen så här sista dagarna innan jul och dessutom har man en liten peng kvar i plånboken. Har nästan alltid gjort så, jag är nog en sådan person som alltid vill vara ute i god tid vare sig det gäller presenter eller tider.
Har eran julkänsla börjat infinna sig än?

Riktigt mörk

Ja så här mörk kan jag inte minnas när jag var sist. Alltid roligt med något nytt!

12.55

Det gick bra hos läkaren i morse, han såg bara godartade fläckar. Men jag skulle ändå få en kallelse i vinter för att ta bort en baki ryggen. Den är lite utåt stående och jag lyskas alltid klia sönder den. Så det ska bli skönt!
Igår plockade jag fram granen och gjorde mer Jul här hemma, slog även in alla julklappar som nu ligger snyggt under granen. Nu saknas bara snön!

Torsdag

Idag önskar jag att jag kunde fått mig en sovmorgon, var så trött när klockan ringde.
Men har inget val, idag har jag tid på vårdcentralen. Har fått tid för att undersöka några leverfläckar, känner mig lite nervös. Min mormor var för ett tag sen iväg och tog bort en fläck och fick just veta att det var ett för stadie till cancer, det är andra gången för henne. Det gör mig inte alls mer nervös, tänk om dom ställer den diagnosen på mig?
AH PANIK!

Bra bra bra!

Så otroligt skön låt..



Han är inte bara snygg, han kan även sjunga!
(för visst är det han?)

RSS 2.0