Världens längsta dag

Igår när jag vaknade på morgon kände jag att det skulle bli en lång dag. Att vakna rastlös är inget bra tecken :)
D hade sina studier så jag kunde inte störa honom, och en söndag finns tyvärr inte så många affärer öppna. Men gullig som han är så fixade han hem supermario 3, min dag var räddad. Vet inte i hur många timmar jag satt och spelade. Vilka minnen :)

 
Under natten hade vi stoppat in en älgstek i ugnen så till middag serverades Tjälknul och rotfruktsgratäng, hur gott är inte det? :)

 

Peppande?

Såg den här bilden på facebook igår, kände just nu att jag verkligen längtar efter förlossningen. Eller? :)


Längtan

Har haft en lång jobb helg, inte sovit hemma sedan i lördags. Ni kan inte ana hur skönt det känns att vara hemma. :-)
En kolloega var även förbi på jobbet med sin en månads bebis, sötkorven. En annan av mina kollegor fick en liten pojke för några dagar sedan. Nu längtar man inte mindre efter sin egen kan jag lova.. :-)

Oct. 22, 2012

Jag köpte ju en liten present till D häromdagen som jag glömt visa.



Han har sen tidigare ett par glas som står snett, typ på halva glaset. Så förhoppningsvis kommer dessa bli lättare att dricka ur :-)

Äntligen!


Idag var vi och beställde sängen från MIO. Jag bara längtar tills jag får plocka bort våra gamla madrasser som ligger på golvet och börja montera ihop den nya med våran ny/gammla sänggavel. Kommer bli så fint!




Om tre veckor är du min! :-)


Snart ny vecka

Snart har denna vecka passerat så jag tänkte bjuda på en bild från v.26
Tycker mest jag bara blir rundare och rundare, men en kollega till min mor tyckte jag var liten med tanke på den vecka jag är i. Vad säger ni?


Drömmar..

Om det är något som jag är grym på, så är det att drömma helt sjuka drömmar.
Kan drömma flera drömmar per natt och kommer oftast ihåg allihop. 
Inatt drömde jag om min familj. Som festade loss som aldrig förr.
Dagen efter festen vid lunch tid kom min far upp fortfarande stupfull, och min bror skulle backa till en bil och körde rakt in i staketet??  Höll på att flippa ur i drömmen. 
Tur att min familh är skötsamma i verkligheten! :)

Drömmer ni mycket, och kommer ni ihåg dem när ni vaknat? 
 

Inredning

Jag och en kompis tog en snabb sväng på stan för att köpa lite nytt till hemmet. Min tanke var att jag skulle köpa nya gardiner till vardagsrummet och en köks lampa. Men vad kommer jag hem med?
En mysig pläd, en liten present till D och en lampa.



Vad som gömmer sig i presenten kan jag avslöja när han själv fått se :)

Ny header

Tyckte det var dags att fixa en ny header då den förra säkert var över 3 år gammal. Satte mig ned och försökte ändra, men kan inte påstå att jag är något proffs. Så jag tog kontakt med en bekant och fråga ifall hon ville hjälpa mig. Ni som har följt min blogg sen tidigar kan verkligen se vilken stor skillnad det blev! :)
Tack Sabrina, ett tips är att följa hennes blogg. Hon och hennes karl har just köpt ett gammalt hus som de håller på att renovera upp, jätte spännande. Ni hittar henne HÄR

flodhäst

Jag som trodde att man alltid kände sig vacker som gravid. Men inte idag, tittar mig i spegeln och ser en flodhäst. Varför är alla andra vackert gravida på alla bilder men inte jag? Vi skyller på fotografen och inte modellen va? :)
Hade tänkt bjuda på en bild i v.26 men vi får hoppas på en bättre dag senare i veckan..

Köpa nya madrasser?

Jag och D var förbi på MIO idag och provlåg lite olika sängar. Den vi har nu börjar ha gjort sitt men att köpa en ny lockar inte särskilt mycket på grund av priset. Finns ju roligare saker att lägga pengarna på.
Men nu har vi hittat en som vi fastnat för, och hade jag varit ensam hade jag slagit till direkt. Men D han vill fundera igenom köpet så nu måste jag försöka övertala honom :)

 
Här om dagen var jag även förbi på jysk och hittade världens sötaste påslakanset till bebis, var bara tvungen att slå till,

Matkasse

Yes, igår var vi och hämtade ut en matkasse från coop med ingredienser för 4 måltider, gårdagens middag var en riktig hitt! Fick även en present på posten av Daniels syskon. Så nu blir de till att pyssla! :-) Men der bästa med dagen var att vi fick lyssna på lillfisens hjärtljud!

Checklista

Hittade en checklist på internet med vad som behöver inhandlas innan bebis kommer.
Hjälp säger jag bara, det var ju inte lita saker. Men har i alla fall börjat bocka utav lite saker, bland annat så fick jag tag på detta skötbord (BRIO vegga) till ett väldigt bra pris. Känns grymt bra och jag tror det kommer passa perfekt på våran lilltoa! :)
Annars?
tjaa, har gått in i v.24 och magen växer mer och mer nu för varje dag som går, och det börjar kännas mer och mer att det är någon som lever i magen, framförallt när det är sängdags :)
 

RSS 2.0