Jan. 23, 2013

Idag känns det som att det kommer bli en lång dag. Har inget roligt inplanerat utan det är disk och tvätt som står på schemat. Vi upptäckte här om dagen att diskmaskinen var trasig, den vill inte värma upp vattnet. Vilket suger för att köpa en ny just nu var det sista vi hade räknat med. Och jäklar vad bortskämda vi har varit, disken svämmar lätt över nu.
Ikväll ska göra D på en avskeds middag för en av hans klasskompisar som drar utomlands en termin och pluggar. Inte är vi avundsjuka inte :-)

igår stod bak på schemat, finns det något bättre än hembakat bröd? ! :-)





Bebis sparkar lite

Har länge försökt fånga lite sparkar på video men varje gång vi tar fram kameran dör det av. Nu äntligen lyckades vi! Har börjat vara så sjukt mycket rörelse nu. Gör rent utav ont ibland. Så snälla du, kom ut i stället :-)



Trött

Ja nu känner jag att det är dags att få klaga lite igen.
Är så jäkla trött på att vara gravid nu. Missförstå mig rätt, inget emot bebis i magen. Men jag är så less på att vara så stor, inte orka någonting, sova dåligt, vara uppsväld och att kissa hundra femtio miljoner gånger om dygnet. Framförallt på natten. Hur är det ens möjligt att producera så mycket kiss på natten när man inte dricker???

Har legat inne hela dagen idag, inte gjort ett skit. För jag ids inte ta mig ned till stan. Är så less på att bara ligga inne hela dagarna. suck och blä. Nä nu tycker jag bebis får ta och komma lite tidigare än beräknat. Längtar så!

Gissa datum

Ser att några att dragit till med några gissningar. Tänkte jag skriver ned dem här så blir det lättare att hålla koll. Fler får gärna komma med gissningar :-)
Ni får även komma med gissningar om kön om ni vill, trots att barnmorskan trodde att det var en tös vi vänta. Det har ju hänt att de har sett fel förut. :)

21/1 Daniel
23/1 (pojke) Sandra 
26/1 Beräknat
29/1 Sabrina
2/2 (flicka) Sara S
4/2 Erik
6/2 Malin
8/2 (flicka) Sara
9/2 Simone 

Gravidhjärna

Fick ett ryck och började storstäda köket idag och vad hittar jag inte i en av mina lådor? Jo osten som bara gick upp i rök för lite mer än en vecka sedan. Grön och fin var den.


Annars knallar det på, jag blir tjockare för varje dag som går och vätskan jag samlar på mig börjar ställa till problem sko väg. Testade min ring som jag tog av mig i början av graviditeten eftersom jag hört flera som fått klippa av sig sina när de har vuxit fast. Den var lite lätt liten nu hehe.




Det är flera som har börjat gissa när bebis kommer. Skulle vara kul om ni skrev här när ni tror att bebis kommer så ser vi vem som gissar bäst. Har tyvärr inget pris till vinnaren förutom äran :-)

Nytt år

Vi klarade oss förbi nyår, alla har varit så oroliga att vi skulle få en tidig bebis men nu blir det en 2013. Börjar känna mig riktigt less på att vara gravid. Kroppen tar verkligen stryk, har fruktansvärd ryggont. Kan knappt sova på nätterna eftersom det gör ont hur jag än ligger, foglossningen är sjukt irriteraned och som om det inte räcker så har alla skor krympt? ? jäkla vätska.. Nä nu ska jag sluta klaga :-)

Vi gjorde en avgjutning på magen i söndags, den ska bara putsas och lackas sedan är den klar för att hängas upp. Känner mig supernöjd! ! :-)





RSS 2.0