Hejdå

Nu ska jag snart ta mina väskor och gå över till Emily sen ska hennes föräldrar skjutsa oss till flygplatsen.
Ville bara titta in här och säga hejdå.
Får se om jag får möjlighet att skriva ngt när jag är där nere, så ni kan ju hålla utkik.



puss

Jordgubbar

I går köpte jag jordgubbar och glass och bjöd på som efterrätt, gissa om det var gott?
Hade några gubbar kvar som jag mumsade i mig när jag vaknade i morse.smask!.


Solen skiner, funderar ifall jag ska sätta mig på balkongen en stund och njuta. Tycker jag förtjänar det som jag stressar runt här hemma. Tror jag har glömt packa massa saker, men kan inte komma på vad just nu.

Vad tror ni att jag glömt?

gubbstrutt!

Jag fick tummen ur och for och skulle panta lite flaskor, men när jag kommer dit står en gubbe där med 1½ sopsäck, så jäkla typiskt när man väl tar sig iväg. så det var bara att vänta. lovar att jag säkert stog där i 30 min innan jag fick börja. irri!

Nu är det nära!

Vid den här tidpunkten på lördag sitter jag på planet till värmen.
Har nog inte riktigt förstått det än, men skönt ska det bli. Ska verkligen passa på att njuta utav semestern och förhopnningsvis få lite fin färg på kroppen. Dock kommer jag sakna D så inne bomben, men det kan vara bra!

Ska ringa och väcka broder snart, vi ska iväg och fixa en morsdags present, sen ska jag passa på att göra andra ärenden när han ändå har en bil.

puss

Glömde.

Kom på att jag glömde berätta om hur det var att ligga på den där spik mattan som vi vunnit på jobbet.
Efter att jag lagt min brukare så bäddade jag ut sängen och la ut spikmattan, gjorde riktigt ont i början och förstod inte alls hur jag skulle klara utav att ligga en längre stund, men jag bestämmde mig för att försöka slappna utav.
Vilket jag tydligen lyckades med för 50 minuter senare vaknade jag upp. Jag hade alltså lyckats somna!
Så ikväll så jag försöka tjuva åt mig den igen, och hoppas på att ingen annan hinner före.


LÖRDAG OCH SÖNDAG

Nu sitter jag på jobbet igen, har gjort några timmar men har kanske 19h kvar innan jag får åka hem.
Idag har det kanske varit helt underbart väder, klev upp runt 10 idag efter en skön sovmorgon sen tog vi och gjorde i ordning frukost och åt på balkongen. mys!
Blev kvar där ute några timmar till, och solen verkar ta på bra nu för jag har fått bikini linjer.

Helgen har varit lugn och skön, har väl mest bestått utav jobb men igår gjorde jag och D en god middag och sedan  var det bio som gällde. Det var änglar och demoner som fick stå för underhållningen, och den var faktikst helt okej.



Nu är det dags för lite nytta.

puss så länge!

shack och spikmatta

Åh jag vill verkligen inte jobba ikväll.
Några utav mina vänner sitter just nu ute vid någon grillplats och gillar mat, dricker gott och har det det mys.
Och vad gör jag?
Jag ligger på jobbet och försöker lära mig spela shack på datorn, men begriper verkligen ingenting. Tror jag ska gå över på Harpan, det är jag betydligt mycket bättre på.

Just ja, jag har ju varit med i en steg räknar tävling på jobbet och fick idag veta att våran grupp vunnit en spik matta, tror jag ska hämta in den innan lägg dags och testa, det sägs vara riktigt bra för sånna personer som har problem med ryggen, och jag är ju faktikst en utav dem. Ska berätta sen vad jag tyckte om den.

Fredag

Sitter hos D nu och har absolut ingenting att göra, han åkte tidigt i morse på jobbet och jag kände att jag behövde en sovmorgon. Har varit duktig och diskat undan, bäddat sängen och nu vet jag längre inte vad jag ska fördriva tiden med. Får inte igång musiken och någon tv  har han inte. Och jag ska inte börja gå ned till stan förän om 45 min. Vad ska man då göra?
Antar at jag får fortsätta stirra in i datorn.

Usch, sen är det jobb som gäller för min del, jobbar två 24h pass.
Ibland önskar jag verkligen att jag hade ett 7-16 jobb, kan vara smått irreterande att alltid jobba när alla andra är lediga, eller tvärtom när jag väl är ledig så jobbar alla andra.

Hörrni. Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag ligger på stranden och njuter i värmen med en paraply drink!

Ont i fötterna

Idag vlev det en sväng på stan med mina snyggingar, har växlat pengar, handlat lite apoteks saker och anndra små saker till resan.
Tog mig även en promenad till Ö&B för en vän hade sagt att dom hade billig solkräm där, 39:- för en flaska tycker jag var ett riktigt fynd. Har säkert gått i 4-5 timmar idag i världens oskönaste skor så mina fötter ömmar riktigt mycket just nu.
Kanske ska man lyxa till det med ett fotbad?
Först ska jag iaf springa ned till tvättstugan och ta hand om sista tvätten för idag, jag får ta resten nästa vecka. är så less nu!

Jag vet

Ja jag vet att jag har varit dålig på att skriva här.
Men jag har så mycket annat roligt för mig så det känns inte som att dator är något jag prioriterar först.
Vad har jag gjort då?
I lördags var jag på en hemma fest, träffade nytt och gammal folk och alla var verkligen på topp. Så jag samanfattar kvällen som riktigt lyckad!
Annars har jag sprungit en massa på stan, har försökt hitta bikini och lite andra somriga saker  till resan, ska även dit i dag och försöka göra bort det sista så man bara kan koncentrera sig på packningen sen!
Och sen all ledig tid som jag har över när jag inte jobbar, festar eller shoppar så försöker jag spendera så mycket tid som möjligt med D innan jag åker. Två veckor som inte sågs som länge tidigare kommer nog kännas lite längre nu. men vad tusan, det är nog inga problem! :)


Godmorgon alla snygga!

Nu har jag bara 2 timmar kvar på jobbet sen går jag på helg.
Känns sjukt härligt, har varit mycket jobb i veckan.
Dock känner mig mig lite bitter när jag vaknar på morgonen, men det lär väl vända så fort man fått någo gott i magen.

puss

Jag är kär

Jag har hittat en ny kärlek, och hon heter Stella.
Funderar i fall jag kanske skulle stjäla henna utav min syster..


Igår ´ringde bror och han tjej och frågade i fall jag skulle med och springa och sedan köra hinderbanan, och självklart nappade jag. Jag säger bara en sak, fy tusan vad jobbig hinderbannan var, trodde jag skulle orka betydligt mycket mer. Men roligt var det så fler gånger lär jag hamna där.

Nu är det snart dags för att göra sig i ordning för en kväll och natt  på jobbet, sen får jag min efterlängtade helg!

puss

Just nu skämms jag för att vara Vännäsbo!

Jag fick en chock när jag läste tidningen i morse.
Ett femtio tal människor, ungdomar samt vuxna hade samlats på lördag kväll utanför några flyktingar här i vännäs.
Det hade kastat stenar, förstört fönster, och stått och hotat med knivar och baseballträn, tidigare i veckan hade en kille blivit slagen med en glas flaska över ansiktet.
Visst fanns det en anledning bakom varför dessa människor samlats där. Men folk måste väl förstå att man inte kan ta lagen i sina egna händer, det där är upp till polisen att utreda. Sen kan man även inte heller dra alla invandrare över en kam. åh jag blir så arg!
Och att vuxet folk inte har bättre vett??
Nä idag skämms jag verkligen för att vara vännäsbo!

Mer kan ni läsa på Vk.
->LÄNK<-


Onsdag

Ska snart över till en kompis, blir middag med brudarna sedan drar vi in på Pipes och kör Popquiz,
Vad gör ni ikväll?

Känns som det var länge sen jag bjöd på en bild så här kommer en
på vi syskonen när bror tog studenten. (jag vill ha långt hår igen)


Lägesrapport

Jag fick en lägesrapport från Mormor och morfar som är på Grancanaria, i går hade dom 32 grader varmt och det har legat på ungefär de temperaturerna dom senaste dagarna. Galet!
Oj vad jag är peppad, vill åka nu!



myys!

Antal män på ett halvår

Slog just på Tyra Banks show och fick en chock när en kvinna sa att hon haft sex med ca 150 män på ett halvår. Hur galet är inte det?
Och hon nekade även att hon var sex missbrukare.
Jag får inte ihop det här..


En grå måndag

Fortfarande ledig och det känns underbart, gillar dessa långa helger.
Idag ska jag eventuellt möta upp E, vi ska sätta oss och kolla på flygresor hem från sthlm och skriva ut de sista biljetterna. Sen ska jag iväg och träna, har inte rört mig på hela helgen så det ska bli riktigt skönt.

Förresten D fick träffa mina föräldrar igår, va inte direkt planerat. Dom hade tänkt komma till mig på e.m och hjälpa mig med cykeln men dom tidigare la det  ganska många timmar. Men det gick bra och dom fick ett bra första intryck vad jag förstått :)

Nu är det frukost som gäller!
puss

Söndag

Och helgen är över igen..
Har haft en riktigt lång och rolig helg. I går styrde vi brudar middag hemma hos mig med lite vuxen dricka till, slutade med att vi gick på Tc där vi träffade lite små skumma typer. Men dom skakade vi utav oss efter ett tag.
Blev en rätt lugn kväll för mig, två dagar på en helg är nästan för mycket för mig. Ni vet, jag börjar ju bli gammal..
Idag kom även en del utav familjen förbi på besök, och min käre far hjälpte mig byta däck på cykeln. Så nu är det bara att ni passar er ute i trafiken.
Nä ska fortsätta se lite tv, ha en bra fortsatt bra kväll!

puss


Vad händer?

Jag vaknade i morse utav att det verkar vara värsta konserten ute, vilket känns riktigt konstigt kl 9 på morgonen, så efter att ha legat och lyssnat i ca 1 timme så går jag in på Vk´s hemsida för att kolla om det är något speciellt som händer. Då visar det sig att det är utagningen till Idol på Nolia som ligger några hundra meter från mig och att dom har några band som underhålning för dem som står ute. Då förstår jag! :D
Lycka till Umeå!

Valborg i bild!

                    

RSS 2.0