Stressigt värre

Jisses vad jag stressar idag, men vill verkligen hinna med allt. Just kommit hem från stan där det blev god mat och shopping. Hittade kanske en grymt snygg outfit med hjälp utav tjejerna som jag ska ha på lördag när en kompis har inflyttningsfest. Har försökt hitta kläderna på H&m hemsida så jag kan visa men hittade dem inte. Får se om jag orkar leta fram kameran eller om ni får vänta tills på lördag innan ni ser den :)

Nu ska jag fortsätta med tvätten, sen ska jag visst iväg och handla mat för att sedan fara på Pop Quiz.

Stress stress stress!


Onsdag

Håller på att tvätta som ett cepe nu, hatar att tvätta. Finns det något tråkigare?
Ska även försöka hinna med lite städ och disk, dock är det lite tajt om tid. Ska snart ned på stan och luncha med tjejerna sen hem och äta för att sedan träna.


Har ni något tips?

Vaknade i natt utav att D ligger och är jätte snuvig och nyser.
Han är nämligen allergisk mot damm.
Får genast dåligt samvete, jag som nyss tyckte jag städat rummet och renbäddat. Ändå verkar det inte hjälpa.
Någon som har tips på vad man ska tänka på när det gäller städning och dylikt när det gäller damm allergiker?

rädd björn

Kan inte sluta skratta åt den söta men dock rädda björnen..


Varför ska allt kosta skjortan?

Jag blir så less.
Hade hittat en utbildning som var i 20 veckor som jag var intresserad utav att läsa. Men men när jag skulle klicka mig in till anmälan ser jag att den kostar 44.700:- för en termin. Är dom skadade eller?
Hur fan ska man ha råd med det?

Vänner

Jag har funderat mycket på ordet Vänner.
Vad innebär det?

För mig personligen är en riktig vän en som man kan lita på, en som kan förstå hur
man tänker och tycker om saker, och som uppskattar en som person.
Någon som man känner sig bekväm i närheten av.
Och jag kan skatta mig lycklig som har vänner som jag vet att jag alltid kan vända mig till.
Men sen finns det andra som får en att känna sig som den "tillfälliga vännen", vi kanske råkar vara på samma linje i livet men sen om det händer något som aviker lite så är man inte lika betydelse full längre. Då blir man utbytt till någon som passar bättre.

Ibland blir jag arg på mig själv för att jag är för snäll och tar sån skit. Tänk om jag kunde våga stå upp för mig själv ibland och säga ifrån. 
Kanske är det så att dessa människor inte är medveten att dom sårar andra när dom gör så. Vad vet jag?
Känns som om jag skulle kunna fortsätta grubbla på det här hur länge som helst, men just nu vill mamma att jag ska följa med henne ut på en promenad i blåsten.

Vad är en riktig vän för er?


Söndag

Åh jag är så irreterad.
Gjorde pizza här på jobbet, kavlade ut dem på bakplåts papper fyllde dem med massa smask och grädda dem. Men när jag skulle skära upp den får jag inte låss dem från papperet. Gaah, allt förstört, blev att äta fyllningen istället. Fattar inte varför det blev så, aldrig varit något problem tidigare...

Fick veta idag att brors hund ska säljas idag.
Han han tyvärr inte ha kvar henne pga allergi.
Hon är kanske världens finaste, usch vad jag kommer sakna henne.

Några av bilderna är tagna med mobilen därav dålig kvalite.

Lill skiten..




Har vuxit en hel del :)





Men fortfarande lika mysig











Tummen ner

Igår bjöd ju D ut mig på middag, visst är han underbar. :)
Dock var det ju löningshelg och ganska fullt ute på alla restuarnger, men det slutade i alla fall med att vi gick på Oleary´s. Har tidigare gillat det stället men igår blev jag riktigt besviken. När vi fick menyn vart jag lite besviken, dom verkar ha plockat bort några maträtter. Antar att det är för kockarnas skull, men när vi väl hade bestämt oss för att vi ville ha så fanns inte det. Ja då var det bara att välja något annat som inte var kött. Jätte kul, när man väl går ut och äter vill man ju unna sig sån lyx. Istället blev det kyckling filé. Men när dom kommer in med maten så har jag bara en halv kyckling filé på tallriken, den var kapad på mitten. Och den lilla biten var knappast 200g som det stog i menyn.

Nä igår fick ni verkligen 
                                      


Mera lila...

Var påstan i går och då passade jag på att handla hem lite mer lila till vardagsrummet, tre jätte fina ljus "skålar".
Tyärr är inte färgen så rättvis på bilden..




Bloggtorka

Är inte på blogg humör..
Har i alla fall varit på stan idag med syster och shoppat lite nya fräscha saker och snart ska jag och D ut på restaurang och fira 6 månader så där några dagar i förskott. Det kommer nog bli mys.


Hahaa

Gardinerna


På avstånd (dock mot solen)


Bara tyget


Vad säger ni, funkar det eller är dom för lila?

Höst städning

Har varit och köpt nya gardiner till vardagsrummet, lila blev det. Men när jag hängde upp det känns dom nästan för lila. Ska försöka leta reda på kameran så jag kan visa så får ni tycka till om hur det blev.
Annars är det städ och tvätt påschemat!


bara massa svammel

Ligger på jobbet med datorn i knäet, samtidigt som jag smyg tittar "superstar", ganska bra tidsfördriv om jag får tycka till. Tv´n är ju trots allt min bäste vän..
Funderar ifall man ska lägga sig tidigt ikväll så jag orkar min städ dag i morgon, än en gång så verkar en orkan ha dragit förbi.

Nä ska sluta ord bajsa.. Natti natti..


Så orättvist

Jag kan inte sluta tänka på hur orättvis denna värld är.
Att unga människor  rycks bort  alldeles för tidigt..

Finner inga ord...

...

Fick igår kväll veta vad som hänt.
Så hemskt så orättvist. Mina tankar går till familj och vänner.

Vila ifrid Tobias.

Drömmar

Dessa konstiga drömar bara fortsätter, hade flrea stycken inatt men det är en som jag kommer ihåg bättre som jag än en gång ska dela med mig.

Drömmen började med att jag och flera hundra till sitter på någon konstig föreläsning när jag helt plötsligt blir kissnödig. Tränger mig förbi alla och ska gå ut för att leta en toalett men alla är upptagna så jag tar ¨på mig ytterkläderna och proenerar ut. Helt plötsligt är jag vid skolan i vännäsby och kommer på att där finns det ju massvis med toaletter, men hur ska jag ta mig in?
Som tur står det en man där som verkar vara vaktmästare som säger att det är okej att jag får låna toaletten. Helt plötsligt från ingenstans dyker det upp ett Lo djur, fast det ser snarare ut som ett lejon,som börjar göra anfall mot oss så vi skyndar oss in och stänger om oss. Trygga och säkra som vi tror att vi är hör vi att djuret är utanför omklädningsrummet som vi gick in till för där fanns toaletter. Då kommer vi på att vi glömde låsa dörren så att djuret har oxå tagit sig in. Eftersom djuret verkade vara väldigt ilsket utav sig så skyndar vi oss vidare, hittar en stege som leder till taket. När vi klättrat upp på taket möts vi utav ett helt gäng med människor, inga svensk talande förståss. Så jag förösker förklara för dem på mn dåliga engelska att vi är i fara och att vi inte bör gå ned från taket förns hjälp kommer. Men som vanligt så lyssnar inte alla på mig och klättrar ned och försvinner. själv har jag hittat en vass nål som jag håller i handen, av någon konstig anledning så tror jag att den ska skydda mig ifall djuret dyker upp.(?) Timmarna går och vi hör djuret närma sig när helt plötsligt en brandbil kommer. yes äntligen räddning så den hissar upp korgen och vi får alla kliva ned i den. Sen vaknar jag igen.

Vart får man allt ifrån, någon som vet?


Jag är ju sämst

Gick på en promenad tidigare ikväll, och i samma ögonblick som jag stängde igen dörren insåg jag att nycklarna låg kvar i lägheterna. Grattis!
Som tur var skulle mina föräldrar in till umeå men jag fick vänta 2h på dem.


Haha

Måste få berätta om min sjuka dröm jag hade när jag låg och sov idag.

Jag och min familj var på en kusins bröllop eller vi var snarare på "efterfesten". Ute i en korridor träffar jag på en gammal vän som visst blivit pappa till världens sötaste lilla dotter så jag kan ju inte hålla fingrarna borta. Han räcker över den lilla lilla flickan till mig, och när jag sitter där och pratar med den lilla så spyr hon rakt över mig. Och det var ingen vanlig liten klick som oftast kommer från små bäbisar utan det sprutade som en fontän gör ur henne så jag vart dränkt i spya. Hoppsan minns jag att jag tänkte som att det vore en vardags grej och räckte över lillan till pappan igen. Nu till det stora projektet att hitta en dusch och nya kläder?
Vart hänvisad till en dusch, men när jag tagit av mig alla kläder och ska prommenera in i duschen visar det sig att toaletten sitter ihop med underhållnings rummet varav är proppat med mäniskor. Så där står jag naken, känner lite panik komma när alla tittar på mig och skuttar in i duschen sen som om den vore i ett annat rum.
Sen vaknar jag.


Jag kan verkligen ha helt störda drömmar, ibland skulle jag vilja tyda dem.


sjuk?

Börjar känna mig så sjukt hängig, ingen energi, snuva och huvudvärk. Har sovit nästan hela dagen men känner mig ändå inge piggare. Snälla säg att jag inte håller på att bli sjuk.
Har därför ställt in passet men hoppas att jag är piggare till fredag när jag ska köra stepup och core.
Ska försöka ta mig ut på en lång promenad senare och hoppas på att lite luft gör mig piggare och sen krypa ned under en filt med en kopp te..


så sjukt trött

Orkar helt seriöst inte hålla ögonen öppna länge till. Frågan är ju om man ska ta en power nap eller ta en promnad i det trista vädret, vad tror ni hjälper bäst?
Försöker även hitta peppen till träningen ikväll, men den verkar vara långt borta.
Hade varit mycket lättare om man haft någon vän att åka dit med..

Känner mig lite depp idag, vet inte vad det beror på men det är jobbigt.

vi hörs!


Hokus pokus

Har just kommit in från en timmes promenad på jobbet, riktigt härligt med kvälls promenader.
Dock händer det inte så ofta att jag går kvälls promenader i Umeå på kvällarna. Känner mig inte lika säker där som hemma i byn.

Hittade även en go liten morot som låg i kylskåpet och väntade på mig som jag nu sitter och knaprar på, ska än en gång försöka ta tag i mitt hälsosamma liv. Ni får gärna peppa mig! :)

Och jag önskar verkligen jag kunde trolla.
Eller jag kanske ska ge mig in på att hypnotisera.
Saker och ting skulle i alla fall bli betydligt mycket bättre då.



tjoflöjt


Tisdag på jobbet

Ja då sitter man på jobbet, har just börjat med maten, hittade potatisgratäng i frysen så jag ska värma upp det med kyckling till. mums!
Och nu medans jag väntar på att maten ska bli klar sitter jag och kollar runt på lite olika utbildningar, finns ett antal att välja mellan, hur vet man att man väljer rätt?
Och varför jag kollar efter dessa utbildningar är väl för att jag ska veta vilka ämnen jag måste läsa till.
Imorgon har jag även bokat in ett träningspass, känns riktigt kul. Var på tok för länge sedan jag rörde på fläsket! :)



 jag bryr mig inte..


Bilder från igår

Här kommer några bilder från igår.








Den bästa

jag har nog världens bästa pojkvän.
Imorse när jag vaknade kändes det som om en lastbil kört över mig minst 10 gånger. Helt mörbultad.
Medans D var pigg som en lärka (kan vi ens ha varit på samma ställe igår?) gick han upp och städade lägenheten ren. Så när jag klev upp slapp jag se all röra. Underbart!

Togs inte så många bilder igår, men ska se om jag får över några till datorn sen.

puss


Tiden går sakta

Jag är redan färdig, hur gick det till?
Tror jag ska måla naglarna för att fördriva tiden sen sprättar jag nog en öl och hoppas på att någon är tidig.


puss


Snart drar det igång.

Det är lördag och jag klev upp 7.30 i morse?
På ett sätt är det ganska skönt, man slipper stress göra alla saker i sista sekund.
Klockan 9 promenerade jag iväg till affären för att handla lite ingridienser till tårtbaket och 9.30 hade jag fullt upp med bak. Har gjort två tårtor som jag tänkte bjuda vännerna på ikväll, jag hoppas dom kommer smaka bra och att dom räcker..
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan börja snygga till mig.

puss


Före och efter

Gick till frissan idag och hade planerat göra det gamla vanliga, sne lugg, fixa utväxten och bara toppa lite. Men det hela sluta i något helt annat. Som det kan gå!


Före, ursäkta bilden. Var den enda jag hittade som jag var själv på. :)



Efter, ljusbrunt med ljusa slingor och lugg.
Känner inte igen min spegelbild. :)

blablabla

Överövde dagen på jobbet igår. Mamma kom till och med förbi med en liten bakelse för att hon tyckte synd om mig.
Nu har jag precis börjat med tårtbaket, men ska ta en paus om en liten stund och åka till frisören och förhoppningsvis är jag snyggare när jag kommer därifrån!

Present

Vill bara visa vad jag fick för fint utav D


Hipp hipp hurra

till lilla jag som fyller 24 idag!

Dock ska jag iväg på utbildning och sedan jobba kväll och natt.


Philadelphia bullar i långpanna

Har just bakat världens godaste bullar, och tänkte dela med mig utav receptet till dom som inte har det.

Philadelphia bullar
1pkt jäst
150g margarin
1/2 liter mjölk
1tsk salt
1/2 dl socker
11 dl mjöl

* Blanda ihop alla ingridienser som i en vanlig bulldeg, den här kommer dock vara mkt lösare än vanligt.  Och sedan över i en långpanna.

Smeten
100g philadelphiaost
100g margarin
3dl socker
2tsk vaniljsocker
2tsk kanel

*Blanda i hop allt ihop och bred över smeten i långpannan och jäs sedan i 30min.
Pensla sedan på lite ägg och strö på pärlsocker.
grädda i 225grader i 10-15min.


Lite pics från turkland



Vi trodde vi hade hitta värsta super drinken, tills vi vart tippsad om....


Vatten melonen, den var inte nådig! :)




Okej, det gick sjukt stora vågor denna dag. Höll seriöst på att drukna...


Hejdå turkiet!


Lördag

Jag gillar inte dig, än fast jag inte känner dig.
För jag vet att du har en bak tanke med allt du gör...

Sitter på jobbet nu och räknar ner timmarna tills jag slutar, sen ska jag nog åka till M&P och käka lite innan bussen går in till stan. Ser ut att bli fest, känner dock ingen pepp än.
Längtar dessutom som tusan efter D, blev alldeles för bortskämd utav att få umgås med honom dygnet runt i en vecka. haha..

Nä kanske ska börja fundera ut vad man ska käka till lunch. vi hörs!


skit väder

Fy tusan vilket skit väder det är här hemma i Sverige.
Kom hem från Turkiet på Onsdags kvällen. Kan säga som så att jag har haft världens skönaste och underbaraste vecka. Vädret har varit varmt varmt varmt, men vem klagar? :)
Hade lätt kunnat stanna en vecka till!
Bilder kommer senare när jag kommit hem, är fast på jobbet i hegen.

puss

RSS 2.0