Klagomål igen

Visst har jag nämnt i något tidigare inlägg om våran granne under oss som klagade på att vi gick för hårt?
Nu för bara några minuter sedan var hon upp i igen och beklagade sig över att det lät så mycket hos henne när vi promenerade runt i lägenheten. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, känner att det är en sån skit sak att komma upp och klaga om, en sak hade väl varit om vi hade haft världens röj fest då hade jag förstått att hon hade varit lite missnöjda med oss, men att vi promenerar i våran lägenhet, kom igen va??



Då kör vi!

Okej jag är typ över taggad!
Sitter och räknar ner timmarna tills jag får börja knata iväg till gymet, blir step dance ikväll.
Nya kläder har jag till och med skaffat mig, tror jag ska ned på stan i veckan och köpa lite fler tränings toppar.
Nä ska ta och fixa lite käk nu, hör hur ädelost såsen och kycklingen skriker på mig :)




Uppsägning av gymkort

Minns nu videon jag visa i förra inlägget, kvinnan som inte kunde dansa zumba så bra?
Jag var inte som hon iaf, däremot var min instruktör det. Vilken katastof.
Jag kommer in på passet och allt verkar väldigt normalt tills kvinnan berättar att på hennes pass pratar man inte, utan hon visar bara med sina händer och kroppsspråk hur man ska göra. Alla verkade tycka de var normalt så jag tänkte "okej det funkar säkert det också". Men så sätter instruktören igång och hon kan inte ens sin egna koregrafi. Hon stannar upp mitt i "dansen", börjas as flabba och skakar antingen på tuttarna eller viftar på höfterna, vilket betydde att vi också skulle göra så. Behöver jag förklara mer hur dålig hon var? 
Jag har fortfarande inte förstått hur hon hade tänkt att vi skulle kunna veta vad näst kommande steg var, för så vitt jag vet är jag ingen tankeläsare.
Dagen efter ringde jag upp till gymet och sa upp kortet, och idag gick jag tillbaka till mitt kära USM och skaffade kort där igen. :D



Gym kort fixat!

Tog ju bara några månader, men bättre sent än aldrig. Eller hur?
Har bokat in ett Zumba pass ikväll, är otroligt peppad.


Jag lär väl se ut som kvinnan i vitt ikväll haha :D


Lurvig liten sak

Broder min skulle på bröllop idag och då fick jag äran att passa denna lurviga lilla sak tills de att dom kommer hem inatt. Man måste ju passa på när man får chansen eftersom vi inte har något djur.
Snart kommer även två arbetskollegor förbi, tror vi har mycket att ta igen. :)



"Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken"

Då ska vi se, vad har hänt sen sist jag bloggade?

Jo jag fyndade en taklampa. Hade spanat in den här modellen men tyckte den var så dyr på alla möbelaffärer, den låg mellan 600-800 kr. Men så fick jag för mig att jag skulle åka ut på expo, och vad hittar jag där om inte MIN lampa för endast 299kr, och det fanns bara en svart kvar. pjuh.





Sedan har vi även haft över 30 minus grader, alltid lika mysigt. erhm..
Hade min brors bil på lån  en av dessa dagar och inte hade jag motorvärmare, var lite lätt nervös  när jag skulle starta den men den gick igång. Dock 500 m härifrån så vart jag påbackad av en tjej.  Nämnde jag att det var min brors födelsedag? Kändes inte alltför kul att ringa och säga "vi vart just påbackad av en bil, och förresten grattis på födelsedagen" Som tur var så vart det ingen större skada. Det roligaste var nästan när Erik ringde tjejen och frågade om dom kunde ses och skriva en skadeanmälan och ifall hon hade sånna papper. Då svarar hon nått i stil med " Nä jag har inga, men min mamma brukar skriva ut sånna till mig"  HAHAHA :D

Följde även med lillasyster (som nu längre inte är så liten, fan du bli 19 år, hur gick de till? Jag är ju typ 20år? hehe) som skulle tatuera sig, skit snyggt vart det. Nu är det bara jag av vi syskon som är otatuerad.




Vad mer då?
Jo det har blivit en hel del bak och efterätter så den där vältranade kroppen till beach 2012 har jag lagt på hyllan. Hörde att det var inne att vara mullig på stranden i år? :)




Skolan är i full gång och jag tycker faktikst det är rätt kul, men ibland kan man faktiskt undra om det är läkare eller undersköterska jag läser till? Lite väl invecklat ibland, har en skrivning på bla nervsystemet och dess sjukdomar till veckan. Känns som om inget fastnar, men jag har inte gett upp ännu!





Lite färg saknades

I vårat vardagsrum går färgerna i vitt, svart och grå och vi har kännt att det har saknats lite färg, så igår flyttade dessa färglada lampor in.





RSS 2.0