Hus och katt vakt

Det är vad jag är i helgen + att jag även jobbar lång helgen. Så om det är någon som befinner sig i byn i morgon kväll och vill hitta på något. Give me a call!

blogga eller inte?

Jag har helt tappat suget att blogga, vilket också kanske märks. Är inte riktigt lika duktig på att uppdatera som jag gjorde tidigare därför funderar jag ifall jag kanske skulle ta mig en liten paus tills jag får tillbaka motivationen.

puss så länge!

irritation och hav

Jag blir så irreterad på folk som fortfarande verkar vara kvar på lågstadie nivå och inte kan ta tag i problem.
Istället föratt prata med varandra och försöka hitta lösningar så och ignorerar man varandra.
Man kommer säkert jätte långt när man tror sig själv vara fel fri och alla andra bara gör fel??

I alla fall, nu drar jag snart till havet. Sol och mys!

Bättre sent än aldrig..

Var visst ett tag sen jag skrev, men kan samanfatta helgen ganska lätt.
Fredagen var galet rolig, Tack M & A för att fick komma, lördagen var planerad utgång men med ena som var jätte dålig pga allergi och den andra (jag) som var sjukt sliten så blev det harry potter och godis i soffan hos mor och far.

Igår kom min syrra hit och jag tvinhade henne att se Twilight så nu tror jag nästan att hon är fast i träsket. Har själv börjat läsa på tredje boken. jag är beroende!

Och ikväll ska jag faktikst iväg och träna. Ja ni läste rätt.... Det är säkert över 3 månader sen jag var på gymet men nu är det på tiden att börja om igen!


Rickard med tjej och festansvarige Alex


Danne, Daniel och festansvarige Malin


Elin & Emily


Vilket jävla väder!

Man blir ju deprimerad!
Ska snart börja röra mig in till stan för att sedan åka vidare till vännäs. Kommer dock bli dyngsur, hittar inte igen mitt paraply. Blir väl att ta på sig regnjackan som är 3strl för stor. men va tusan det är bättre än ingenting alls.

puss

Ensamt!

Det här blir första natten på två tre veckor som jag kommer sova ensam. Känner mig nästan lite mörk rädd, men inte så mörk rädd som jag var när vi sov i D mormor´s hus. På dag tid var det ett gammalt och jätte mysigt hus, men när det blev mörkt blev det verkligen mörkt och såna där otäcka ljud kom fram från ingenstans. Första natten trodde jag inte jag skulle kunna somna hörde nya ljud hela tiden och nöp till i D arm varje gång jag blev rädd. Han tyckte det var rätt skoj, men inte jag!!
Synd att jag glömde ta kort på huset för det var verkligen super mysigt.

Fick lite sällskap ikväll utav Emily, har försökt peppa henne för morgon dagen hon och Elin ska hänga med och göra vännäs farligt! pepp pepp!

Jag bjud på en flumm bild!

Några bilder från mini semestern i gbg

                   

Hemma i umeå igen!

Jepp kom hem till Umeå i går kväll, veckan i Göteborg har varit toppen, har blivit mycke slappande och mycket utav det goda, tror att kilona har ökat lite men va tusan är det semester så är det. Har hunit med en massa shopping oxå, har bränt hela min lön så jag vet inte rktigt hur jag ska klara mig resten utav månaden?
Imorgon vanas iaf Vännäsdagarna och då blir det fest för hela slanten!

Nä ska försöka göra lite nytta och sen kanske jag lägger upp några bilder från resan.

puss

RSS 2.0