Fråga + svar

Tycker det är mycket snack om operationer nuförtiden.
Skulle DU vilja plastikoperera dig?
Och i så fall vilken kroppsdel, och varför?

Som jag känner just nu så vill jag inte operera mig någonstans, först och främst är det galet dyrt sen för det andra är det inte direkt smärt fritt, och för det tredje känner jag att jag inte behöver det.
Sen tror jag även mycket sitter i låg självkänsla, fixar jag dom där tuttarna eller läpparna eller vad man nu gör så kanske killarna tycker mer om mig?
Jag tror folk glömmer bort att det sitter i personligheten och hur man utsrålar den.
Men jag är nog inte helt helt emot plastik operatiponer, bara man gör det för sin egen skull och inte för någon annan så kan jag tycka att det är ok.
Så jag kan nog inte svara på frågan vilken kroppsdel jag skulle operera, för jag är fin som jag är!:)



Kommentarer
Postat av: Andreas Hansson

Snyyygg du är :) Ja för det mesta så löser sig allt med F5 även för sdig när du gör uppdaterningar så syns inte all direkt och då kan man behöva trycka på den, då rensar man bort en massa gamla koder.. men har du ändrat nått och det har försvunnit nån lite detalj i koderna så måpste man lägga om koderna.. Jag spar alltid kodmallarna på ett word format innan varje ändring ifall det blir fel :)

2009-10-14 @ 10:09:02
URL: http://kryckansblogg.blogg.se/
Postat av: Sunshine

Hej hej! Vilken fin blogg du har :) Jag vill tipsa dig om en sida som ger ut massor av gratis produkter! http://www.supergratis.se/?r=63735



Du får poäng varje dag du loggar in och kan snabbt skicka hem det du valt. Du bestämmer själv vad du vill få hemskickat helt gratis!! Ha det bra!

2009-10-14 @ 10:32:15
URL: http://www.supergratis.se/?r=63735
Postat av: Emmeliste

bra inlägg Frida :)

2009-10-14 @ 11:02:18
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag skulle göra tuttarna och magen för det är det jag trivs minst med, men när jag fött barn och så får det blir(om jag nu gör det)

2009-10-14 @ 11:47:14
URL: http://anwb.blogg.se/
Postat av: Anonym

diggar din blogg den e fett skön (: förresten har frågestund i bloggen nu , skulle vara jätte snällt ifall du kunde skriva en fråga så det blir roligare för mej att svara sen ! peace n love <3

2009-10-14 @ 18:47:23
URL: http://nimanouvic.blogg.se/
Postat av: Ralph

Bra svar! Och jag håller med. :)

2009-10-14 @ 19:41:09
Postat av: Camilla

Tack och vad snygg sidan blivit, själv är jag ingen kung på att fixa med koder och ting, det blir lätt som en massa utav matematiska konstigheter. Härliga färger måste jag även säga om sidan.

Hoppas du får en underbar torsdag.

/Millrec och lillen.

2009-10-15 @ 11:38:54
URL: http://millrec.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0